bestellen info

Avenida Fold-over tas blauw 7541

Avenida Fold-over tas blauw 7541

Hippe schoudertas waarvan het bovenste deel van leer is en het onderste deel van autoband. Een  combinatie van karaktervolle materialen die met elkaar contrasteren. Het leren deel valt over het onderste deel heen, wat zorgt voor het flip-over effect. Tenzij je natuurlijk iets groots, zoals een schrijfmap, meeneemt. De flip-over blijft met een magnetische knop goed zitten.
De tas is gemaakt van hergebruikte binnenbanden van vrachtwagens en semi-eco leer: rundleer dat met 50% minder chemicaliën is gelooid, waardoor het een prachtig ruige uitstraling heeft.

De maximale afmetingen van de tas zijn 39 cm hoog en 32 cm breed. Groot genoeg voor A4 en alles wat je elke dag bij je wilt hebben. Binnen is een ritsvak in hetzelfde blauw als de klep met een steekvakje voor je telefoon. De tas wordt afgesloten met een stevige rits.

De schouderband is van autogordelmateriaal en is bevestigd bij de overgang van autoband en leer, dat het flip-over effect mogelijk maakt. De schouderband is in lengte verstelbaar tot maximaal 1,30 meter.

De tas is gemaakt van gebruikte binnenbanden van vrachtwagens, het materiaal is soepel en zeer sterk. Geen twee tassen van hetzelfde model zijn gelijk. Het is goed gereinigd en nabehandeld. Ruikt nauwelijks. Bovendien is vrachtauto binnenband erg praktisch materiaal: slijtvast, waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Het rubber is goed gereinigd en nabehandeld met milieuvriendelijke middelen, waardoor het niet afgeeft.

Eco en fair gemaakt in Colombia door mensen met een sociale achterstand.€74.95Avenida Fold-over tas blauw 7541
Avenida Fold-over tas blauw 7541
Avenida Fold-over tas blauw 7541